Vliegtickets Curaçao

Vliegtickets Curaçao

vliegtickets curacaoMet KLM en TUI fly kun je vanaf Schiphol rechtstreeks naar Curaçao vliegen. KLM heeft elke dag vluchten naar Curaçao, terwijl je met TUI fly vijf dagen in de week naar Curaçao kunt vliegen.

De meeste vluchten zijn non-stop vluchten, maar er zijn ook vluchten met een tussenlanding. Het vliegtuig stopt dan eerst op Bonaire, Aruba of Sint Maarten, om vervolgens door te vliegen naar Curaçao. Als je een vlucht met een tussenlanding hebt dan kun je meestal gewoon in het toestel blijven zitten. Na ongeveer een uur vertrekt het vliegtuig vervolgens verder naar Curaçao.

De vliegreis naar Curaçao

vliegtickets curacao vluchtVluchten naar Curaçao vertrekken meestal in de ochtend of vroeg in de middag van Schiphol. Je komt dan eind van de middag of begin van de avond in Curaçao aan. Vluchten van Curaçao naar Schiphol zijn alleen maar nachtvluchten. Je vertrekt dan einde middag of begin van de avond, om de volgende ochtend vroeg in Nederland aan te komen.

De afstand naar Curaçao is ongeveer 7.850 km. De gemiddelde vliegtijd zonder overstap is 9 uur en 30 minuten. Als je een tussenlanding hebt dan moet je daar nog 1 à 2 uur bij optellen.

Op Curaçao is het in de zomer 6 uur vroeger dan in Nederland. Door de wintertijd is het tijdsverschil in de winter 5 uur.

Vliegtickets Curaçao boeken

Boek je vliegtickets naar Curaçao bij: