Vliegtickets Curaçao

Vliegtickets Curaçao

vliegtickets curacaoMet KLM, TUI fly en Corendon kun je vanaf Schiphol rechtstreeks naar Curaçao vliegen. KLM en TUI fly hebben elke dag vluchten naar Curaçao, Corendon vliegt 2x per week naar Curaçao. De vluchten van Corendon vertrekken op woensdag en zondag.

De meeste vluchten zijn non-stop vluchten, maar er zijn ook vluchten met een tussenlanding. Het vliegtuig heeft dan een tussenstop op Bonaire, Aruba of Sint Maarten. Er zijn vluchten met een tussenlanding op de heenweg naar Curaçao en vluchten met een tussenlanding de terugweg naar Amsterdam. Als je een vlucht met een tussenlanding hebt dan kun je gewoon in het toestel blijven zitten. Na ongeveer een uur vertrekt het vliegtuig vervolgens verder naar Curaçao of naar Amsterdam.

De vliegreis naar Curaçao

vliegtickets curacao vluchtVluchten naar Curaçao vertrekken meestal in de ochtend of vroeg in de middag van Schiphol. Je komt dan eind van de middag of begin van de avond in Curaçao aan. Vluchten van Curaçao naar Schiphol zijn alleen maar nachtvluchten. Je vertrekt dan einde middag of begin van de avond, om de volgende ochtend vroeg in Nederland aan te komen.

De afstand naar Curaçao is ongeveer 7.850 km. De gemiddelde vliegtijd zonder overstap is 9 uur en 30 minuten. Als je een tussenlanding hebt dan moet je daar nog 1 à 2 uur bij optellen.

Op Curaçao is het in de zomer 6 uur vroeger dan in Nederland. Door de wintertijd is het tijdsverschil in de winter 5 uur.

Vliegtickets Curaçao boeken

Boek je vliegtickets naar Curaçao bij: